Skip to content

Profiel aanmaken voor Dienstverleners

Maak jouw profiel aan zo dat wij dit kunnen koppelen aan projecten, die jij als dienstverlener kunt gaan oppakken.

Daarnaast kan Grow-ID alle relevante kennis, inzichten en informatie verzamelen die interessant zijn voor jouw. Dit stelt ons in staat om de juiste trends en ontwikkelen te blijven volgen zodat wanneer er een aanvraag voor jullie dienstverlening wordt gedaan er snel geschakeld kan worden.

We verzamelen alle data in onze interne database volgens de standaarden van de AVG wetgeving en zullen enkel en alleen over deze informatie communiceren via mail verkeer.

Hoe nu verder?

  1. Je vult het Bedrijfsprofiel en het Gebruikersprofiel in en ontvangt een mail ter bevestiging van het aanmaken van je profiel.
  2. Grow-ID zorgt ervoor dat jouw profiel helemaal wordt samengesteld, je ontvangt een link met een overzicht van al jouw ontvangen projectaanvragen, verzonden projectbiedingen, overeenkomsten en facturen voor jouw projecten.
  3. Vanuit je profiel kun je makkelijk de projectplannen van jouw aanvragen inzien, vanuit hier kun je op basis van de templates van Grow-ID een projectbieding samenstellen.
  4. Na het samenstellen van de projectbieding zal deze worden doorgestuurd naar het bedrijf of de organisatie die wil gaan uitbesteden, dit is ook allemaal overzichtelijk terug te vinden in jouw profiel!
  5. Wanneer jij projecten via Grow-ID uitvoert kun je ook al je documenten, overeenkomsten en facturen terugvinden in jouw profiel.

Merijn

Vragen?

Bedrijfsprofiel

Functieprofiel

Wil je zelf ook uitbesteden?

Plan dan een meeting in met onze Chief Commercial Officer Ron Lohuis om te kijken wat Grow-ID precies jouw organisatie kan betekenen, zo kun je snel de volgende stappen zetten!