Werken bij Grow-ID

Ontwikkeling staat bij Grow-ID centraal.

Young Professionals binnen het concept van Grow-ID

Grow-ID wil vooropgaan in de ontwikkeling van young professionals tijdens de beginstappen van hun carrière. Door tijdens de start van de professionele loopbaan werkervaring op te doen  kan een young professional zich veel sneller ontwikkelen in een gewenste richting. Bij Grow-ID laten we daarom young professionals relevante werkervaring op doen door ze te laten werken in projecten waar ze hun kennis toe kunnen passen bij ondernemingen.

Bij Grow-ID kun je al tijdens de studie aan problematiek, vraagstukken of werkzaamheden van ondernemingen werken, jouw professionele loopbaan begint tijdens jouw studie!

Grow-ID hanteert een intern platform, bij het positief doorlopen van de sollicitatieprocedure zal je als Young Professionals aansluiten bij de community van Grow-ID. Binnen deze community ga je aan de slag met jouw individuele invulling als Young Professional, persoonlijke & vakinhoudelijke ontwikkeling, personal branding en jouw toegevoegde waarde bij ondernemingen, daarnaast zal er een profiel worden aangemaakt in de interne database. Vanuit de community zal je op projectbasis werkzaamheden voor opdrachtgevers uitvoeren.

Binnen Grow-ID kun jij jouw eigen succes bepalen door de mate van jouw bijdrage binnen Grow-ID!

Sluit je aan bij Grow-ID als

19 resultaten gevonden

Young Professional in business IT 

Young Professional in supply chain 

Young Professional in human resources 

Young Professional in finance 

Young Professional in sales 

Young Professional in website optimization 

Young Professional in SEA marketing 

Young Professional in SEO marketing 

Young Professional in marketing analytics 

Young Professional in marketing research

Open sollicitatie Young Professionals:

Zit jouw gewenste vacature niet bij bovenstaande vacatures?

Via het onderstaande contactformulier is er de mogelijkheid om een open sollicitatie te doen.
Heb jij kennis of kwaliteiten waar je in uitblinkt en denk je dat je een bijdrage kunt leveren aan ondernemingen of Grow-ID ?
Verstuur dan nu jouw CV & motivatiebrief.

Op het moment dat je bij Grow-ID het sollicitatieproces positief doorloopt, kom je direct in onze database van young professionals en gaan wij samen met jouw op zoek naar een geschikte invoeging binnen het concept van Grow-ID.

Soliciteer direct