Skip to content

Werken bij

Werken binnen Grow-ID

Bij Grow-ID kiezen we voor een andere manier van werken. Bij ons werk je niet van 9 tot 5, of op een vaste locatie. Werken wanneer het jou uitkomt, en voornamelijk online, dat is hoe we bij Grow-ID flexibel werken.

We werken op projectbasis voor externe partijen of intern bij Grow-ID zelf. Dit betekent dat je bij veel projecten betrokken kunt zijn in een relatief kleine rol, of bij 1 of 2 projecten een grotere rol hebt, alles is mogelijk.

Naast het werken in projecten zijn we als bedrijf nog volop in ontwikkeling. Hierdoor liggen er genoeg kansen en mogelijkheden om bij te dragen aan de ontwikkeling van Grow-ID.

Onze focus ligt ook op de ontwikkeling van Young Professionals. Tijdens je studie kun je al aan de slag bij Grow-ID, waar je je verder ontwikkelt op zowel persoonlijk vlak als in jouw vakgebied, en waar je ervaring opdoet door jouw kennis toe te passen in de praktijk.

Bij het positief doorlopen van de sollicitatieprocedure zul je als freelancer aansluiten bij de community van Grow-ID. Binnen deze community ga je participeren in jouw departement waar je met andere Professionals uit jouw vakgebied gaat samenwerken en op projectbasis werkzaamheden voor opdrachtgevers zult uitvoeren.

Kijk hieronder welke posities momenteel openstaan. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze talenten. Een open sollicitatie kan altijd!

Sluit je aan bij Grow-ID als:

  • Adviesgroep

  • Niveau

  • Reset de filter
13 Resultaten gevonden

Open sollicitatie Young Professionals

Zit jou gewenste vacature niet bij bovenstaande vacatures?

Via het onderstaande contactformulier is er de mogelijkheid om een open sollicitatie te doen.
Heb jij kennis of kwaliteiten waar je in uitblinkt en denk je dat je een bijdrage kunt leveren aan ondernemingen of Grow-ID ?
Verstuur dan nu jouw CV & motivatiebrief.

Op het moment dat je bij Grow-ID het sollicitatieproces positief doorloopt, kom je direct in onze community van Young Professionals en gaan wij samen met jou op zoek naar een geschikte invulling binnen het concept van Grow-ID.