Skip to content

Over ons

Team Grow-ID

Jens Visser
Co-Founder & CEO

Merijn van Heijningen
Co-Founder & Chief Strategy Officer

Ron Lohuis
Co-Founder & CCO

.

Het verhaal van Grow-ID

Ron is tijdens zijn studie als freelancer met een marketingbedrijfje gestart, gericht op startende ondernemers. Tijdens zijn studie leerde hij Jens als studiegenoot kennen, Jens was als student zelf in deze periode werkzaam bij een bedrijf in Friesland. 

Deze combinatie vormde de basis voor wat Grow-ID nu is: een platform voor ieder type onderneming of organisatie waar dienstverlening ten allen tijde toegankelijk moet zijn. Ron startte namelijk zijn marketingbedrijfje vanuit de kennis dat dienstverlening, zeker voor starters, vaak te duur is en je wordt platgegooid met aanbieders waardoor de keuze tussen prijs & kwaliteit lastiger te maken wordt. Daarnaast werd Jens gevraagd voor zijn werkzaamheden omdat het bedrijf aangaf dat uitbesteding vaak makkelijk tussen de €100,- en €250,- per uur ligt, waarbij het geleverde werk van Jens op jonge leeftijd al van bewezen waarde was en dus die hoge kosten niet nodig waren.

Vanuit deze kernwaarden hebben Jens & Ron samen verder gebouwd aan Grow-ID, samen als freelancers projecten oppakken voor MKB ondernemingen.

In het afgelopen jaar, heeft Jens vanuit zijn kwaliteiten de visie en het concept voor het platform Grow-ID voornamelijk verder ontwikkeld tot wat het nu is, en heeft Ron de commerciële taken op zich genomen zoals onder andere het zorgen voor continuïteit binnen de eigen marketing, sales en het uitbouwen van een relevant netwerk.

Inmiddels heeft Grow-ID een derde aandeelhouder in de naam van Merijn van Heijningen en hebben inmiddels meer dan 20 Young Professionals werkzaamheden voor opdrachtgevers mogen uitvoeren. Samen bouwen we aan een platform wat de markt van zakelijke dienstverlening voor iedere onderneming en organisatie toegankelijker en overzichtelijk maakt.

De visie en missie die vanaf dag 1 is ontstaan is niet meer losgelaten en zal aan vastgehouden blijven worden. Wij willen, in samenwerking met met een breed aantal professionals, de markt voor zakelijke dienstverlening voor ieder bedrijf en iedere organisatie toegankelijk maken. Dit zal komende tijd worden verwerkt in een digitaal platform waarbij wij vanuit onze freelancer posities naar een startup toe groeien!

.

Missie

Grow-ID wil ervoor zorgen dat de markt voor zakelijke dienstverlening voor iedere onderneming & organisatie toegankelijker wordt.

Grow-ID wil Professionals laten ontwikkelen op inhoudelijk en persoonlijk vlak, waardoor ze autonoom binnen zelfsturende teams vanuit hun vakgebied in projecten aan de slag kunnen gaan. Het werken van de toekomst staat centraal binnen Grow-ID. Het werken van de toekomst komt terug in de kernwaarde van Grow-ID.

Visie

Grow-ID moet de online overkoepelende speler worden op het gebied van zakelijke dienstverlening, waarbij de centralisatie online plaatsvindt en waar de decentralisatie met regionale aanbieders van zakelijke dienstverlening tot stand komt. Uiteindelijk moet dit leiden tot een ongelimiteerd netwerk van allerlei verschillende zakelijke Professionals zodat er geïntegreerde samenwerkingen ontstaan met Professionals vanuit verschillende vakgebieden, organisaties en landen.

Op termijn moet Grow-ID een internationale organisatie worden waarbij ondernemingen & organisaties bij iedere uitdaging direct denken aan Grow-ID.

Kernwaardes binnen Grow-ID