Skip to content

Profiel aanmaken voor Opdrachtgevers

Maak jouw profiel aan zo dat wij dit kunnen koppelen aan jouw projecten, die je gaat uitbesteden.

Daarnaast kan Grow-ID alle relevante kennis, inzichten en informatie verzamelen die interessant zijn voor jouw. Dit stelt ons in staat om de juiste trends en ontwikkelen te blijven volgen zodat wanneer er een aanvraag voor dienstverlening of een inventarisatie wordt gedaan er snel geschakeld kan worden.

We verzamelen alle data in onze interne database volgens de standaarden van de AVG wetgeving en zullen enkel en alleen over deze informatie communiceren via mail verkeer.

Hoe nu verder?

  1. Je vult het Bedrijfsprofiel en het Gebruikersprofiel in en ontvangt een mail ter bevestiging van het aanmaken van je profiel.
  2. Grow-ID zorgt ervoor dat jouw profiel helemaal wordt samengesteld, je ontvangt een link met een overzicht van al jouw informatie, projectdesigns en projecten.
  3. Vanuit je profiel kun je makkelijk vanuit de Marketplace of een inventarisatie de uitbesteding van al jouw projecten, bedrijfsactiviteiten en bedrijfsprocessen.
  4. Je start met het projectdesign van jouw uitbesteding, dit is allemaal terug te vinden in jouw profiel!
  5. Wanneer jij je projecten via Grow-ID uitbesteed kun je al je documenten, overeenkomsten en facturen terugvinden in jouw profiel.

Ron

Vragen?

Bedrijfsprofiel

Functieprofiel

Ben je van plan om direct uit te besteden?

Plan dan een meeting in met onze Chief Commercial Officer Ron Lohuis om te kijken wat Grow-ID precies jouw organisatie kan betekenen, zo kun je snel de volgende stappen zetten!