Skip to content
Artikelen

Onbeperkt grafische vormgeving voor één vast bedrag

Vincent Cremer

Auteur

Een uniek DAAS concept.

Indy Vanbeveren, zaakvoerder bij Simba Service, spreek ik online. Toch fijn om zo de afstand tussen België en Groningen te kunnen overbruggen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van het gesprek. 

We spreken elkaar over het concept van Simba Service, een oer eigen DAAS principe. Mocht je nou net als ik voor het gesprek nog niet helemaal weten wat DAAS is, dat betekent ‘Design as a Service’, iets dat Simba uniek maakt. Zo bieden zij snel, creatief en onbeperkt grafisch werk aan.

Nog geen twee jaar geleden begon Simba Service om de huidige marktstructuur wakker te schudden. Want hoewel design een steeds belangrijker aspect uitmaakt van de dagelijkse bedrijfsvoering, zijn de verschillende opties tot uitbesteden beperkt.

Indy geeft aan dat ‘het zoeken van een vaste freelancer, een werknemer aannemen of het uitbesteden van design aan een groter gespecificeerd bedrijf allerlei voor- en nadelen heeft’ waarna ze een nieuw concept hebben ontwikkeld dat werkt aan de beste uitkomst voor beide partijen. 

‘Onze filosofie is: Grafisch werk moet voor iedereen toegankelijk zijn.’     

A group of people posing for a photo

Description automatically generated

Het Simba team.

Verschillende oplossingen voor verschillende behoeftes

Ze werken met verschillende formules in de vorm van 24/48-uurse opleveringen en kunnen door het kleine leger aan multigedisciplineerde designers het hele process afhandelen in deze korte tijd. Zodra de klant de noodzaak & specificaties doorgeeft gaan hun designers er mee aan de slag en door de verschillende designteams bij Simba Service, past de stijl altijd bij datgene wat je zoekt!

Simba Service is een langstaande community partner van Grow-ID en samen zien we het belang van innoveren in. ‘Het inzoomen op de toegevoegde waarde om te doen waar je goed in bent is van groot belang.’ Zegt Indy. Een voorbeeld hiervan is de recente uitbreiding van Simba Service naar ook printdiensten; ‘We zagen dat de vraag naar print groot was en nemen dat mee in ons productaanbod, met dezelfde kwaliteit & snelheid zoals je die van ons gewend bent!’ 

Snel, creatief & onbeperkt grafisch werk, dat is waar we voor staan!”

Alhoewel ze nog lang niet uitgegroeid en uitontwikkeld zijn, zijn er zeker nog meer opties waar ze graag naar toe streven, een voorbeeld die Indy noemt is  asset management, om nog meer vrijheid te geven aan de klant & de gebruiksvriendelijkheid van het platform nog hoger te maken. 

De juiste invulling van jouw projecten

Kan jouw bedrijf de hulp van een bedrijf zoals Simba Service gebruiken? Binnen het platform van Grow-ID zijn meerdere unieke bedrijven zoals Simba Service aangesloten vanuit verschillende vakgebieden! Hierdoor is Grow-ID jouw vaste partner op het gebied van zakelijke dienstverlening waar je snel, objectief en overzichtelijk aan al jouw interne projecten kunt werken met de focus op kwaliteit en inhoud. Lees op deze pagina meer hoe dit in zijn werk gaat, of neem contact met ons op!