Onze werkwijze

In 5 stappen helpen wij jouw onderneming groeien.

1. Kennismakingsgesprek

Wij ondersteunen, adviseren en ontzien bedrijf van de uitvoering van werkzaamheden binnen financiën en marketing, wie ben jij?

Maak kennis met Grow-ID onder het genot van een kop koffie. Samen zullen we praten over de uitdagingen en wensen binnen jouw bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen elkaar leren kennen en begrijpen, zodat er een goede relatie kan worden opgebouwd.

2. Projectplan

Een op maat gemaakt projectplan i.c.m. een offerte wordt aangeleverd.

Na het kennismakingsgesprek en eventuele vervolggesprekken zal met alle informatie en inzichten een persoonlijk projectplan worden opgesteld. Het projectplan zal in combinatie met een offerte worden aangeleverd. De offerte zal, afhankelijk van de grootte van het project, als vaste prijs of indicatieprijs fungeren voor de te leveren diensten.

3. Advies – Ondersteuning – Uitvoering    Onderzoek

 

Advies 

Tijdens een project waar advies wordt geleverd zal Grow-ID de vraagstukken/uitdagingen vanuit het projectplan proberen op te lossen door te adviseren. Vaak is er wel een strategie maar ontbreekt er kennis op specifieke onderdelen, door hierover te adviseren zullen plannen gereed zijn om uit te voeren.

 

Ondersteuning

Tijdens een project waar ondersteuning wordt geleverd zal Grow-ID de vraagstukken/uitdagingen vanuit het projectplan proberen op te lossen door te ondersteunen. Vaak is er wel een strategie maar ontbreekt er kennis en/of tijd om specifieke onderdelen uit te voeren, door hierin te ondersteunen zullen kennis en krachten worden gebundeld in een samenwerking en zullen plannen gereed zijn om uit te voeren. Daarnaast is er de mogelijkheid dat Grow-ID de plannen tot uitvoering brengt.
In het pakket van ondersteuning vallen ook de onderdelen van het pakket van advies.

 

Uitvoeren

Tijdens een project waar uitvoering wordt geleverd zal Grow-ID de vraagstukken/uitdagingen vanuit het projectplan proberen op te lossen door de volledige uitvoering op zich te nemen. Vaak ontbreekt er een strategie en de kennis en/of tijd om deze samen te stellen, daarnaast ontbreekt er vaak kennis om specifieke onderdelen uit te voeren. Door hierin de volledige uitvoering op zich te nemen zal de volledige verantwoordelijk bij Grow-ID liggen. Dit leidt er ook toe dat Grow-ID al de plannen tot uitvoering brengt.

In het pakket van uitvoering vallen ook de onderdelen van het pakket van advies en ondersteuning.  

 

Onderzoek

Tijdens een project waar onderzoek wordt geleverd zal Grow-ID de vraagstukken/uitdagingen vanuit het projectplan proberen op te lossen door te onderzoeken. Het uitvoeren van onderzoek naar bepaalde onderdelen zal vaak inzichten bieden die moeten worden gebruikt om efficiëntie en/of effectiviteit van onderdelen binnen de bedrijfsvoering te verhogen. Vaak zal onderzoek leiden tot nieuwe inzichten.

4. Eindrapport

Oplevering van alle verworven informatie, diensten en de uitgewerkte diensten.

Nadat alle diensten zijn uitgevoerd, zal er een eindrapport worden opgesteld met daarin alle informatie en inzichten. Dit eindrapport zal fungeren als onderbouwing van de geleverde diensten. Daarnaast is dit de basis voor eventuele verdere implementaties binnen een onderneming.

5. Evaluatie

Is alles naar wens?

Wanneer het eindrapport is afgewerkt, volgt de evaluatie met de opdrachtgever. In het evaluatiegesprek worden alle punten uit het eindrapport besproken en onderbouwd. De opdrachtgever geeft vervolgens aan of het geleverde project naar wens is. Zo niet, dan wordt het eindrapport of worden de uit te voeren diensten weer onder handen genomen.

Na het succesvol afronden van een dergelijk project, kan het zijn dat de opdrachtgever aanvullende vraagstukken heeft. Wanneer dit het geval is, zal de cyclus opnieuw beginnen.

Wij zorgen ervoor dat uw vraagstukken opgelost of uitgevoerd worden.

Bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.