Skip to content

Webdevelopment

Wat houdt het in?

Vanuit een design wordt er een website op maat of vanuit een vast thema, voor jouw onderneming of organisatie op een snelle server met een korte laadtijd gebouwd. Ook kun je hierin denken aan het optimaliseren van je WordPress omgeving of het toevoegen van losse onderdelen op je website zoals een webwinkel.

Waarom is het relevant?

Een website geldt voor veel bedrijven als de eerste online indruk die wordt achtergelaten en is daarom van essentieel belang. Zorgen voor een uniek grafisch design waardoor een website zich gaat onderscheiden van de rest is essentieel.

Hoe werkt het?

Is het (verder) ontwikkelen van de website voor jouw organisatie belangrijk? Via een inventarisatie wordt er in kaart gebracht of dit de juiste oplossing bied aan de vraagstukken, uitdagingen en projecten binnen jouw organisatie. Vervolgens zal er worden gekeken welke vormen van dienstverlening allemaal mogelijk zijn om dit tot uitvoering te brengen.

Gezamenlijk zal worden gekeken welke opties binnen de inventarisatie op dit moment het beste aansluiten op jouw gewenste groei ambities. Dit zal samengevat worden in een projectplan.

Wanneer het projectplan naar wens is door dat dit goed omschrijft wat jouw vraagstuk, uitdaging of project inhoudt en de mogelijkheden qua dienstverlening om dit op te lossen in kaart brengt. Dan zal er bij de gekozen aanbieder of verschillende potentiële aanbieders een aanvraag worden gedaan. Vanuit hier zal je één of meerdere projectvoorstellen ontvangen vanuit waar een keus kan worden gemaakt.

Start nu met jouw aanvraag om te kijken wat de mogelijkheden zijn rondom het ontwikkelen van de website voor jouw bedrijf!

Aanbieders

Plan een kenninsmakingsgesprek in!

Plan een gesprek in met een New Business Consultant of een Project Management Consultant. Zij kunnen jou vrijblijvend helpen door een aanbeveling te geven over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wordt jouw inkoop van dienstverlening overzichtelijk, objectief en kun je snel aan de slag!

Let’s talk!

Aanvraag