Skip to content

Wat doet Grow-ID

Grow-ID is hét platform waarmee ieder bedrijf gemakkelijk kan uitbesteden. Hierdoor maken we dienstverlening toegankelijker voor ieder bedrijf. Door het proces van uitbesteding te digitaliseren en te automatiseren zorgen we voor snellere trajecten, meer objectiviteit en meer transparantie. Hierdoor kom je in 5 concrete stappen bij de dienstverlener die jouw project kan uitvoeren!

Dit doen we binnen Grow-ID door opdrachtgevers en dienstverleners op de inhoud van dienstverlening aan elkaar te verbinden, het actief managen van een Marketplace met dienstverlening, en door betrokken te blijven tijdens het project na dat de match is gemaakt. Kijk hieronder voor meer informatie!

Curated Matchmaking

Curated Matchmaking zorgt er voor dat er een match wordt gemaakt op basis van de inhoud van jouw project. Stap voor stap wordt duidelijk welke dienstverlening moet worden uitgevoerd, aan welke eisen jouw uitbesteding moet voldoen en welke dienstverlener het beste bij jouw voorkeuren past.

Dit zorgt niet alleen voor een hogere kans op een succesvolle match vooraf, maar ook tijdens de uitvoering van jouw projecten.

Marketplace

Binnen Grow-ID beheren we een Marketplace met dienstverlening die voor jou interessant kan zijn. Via deze Marketplace kun je gemakkelijk dienstverlening aanvragen vanuit waar je na een inhoudelijke verdieping al weet welke dienstverleners goed bij jouw project(en) passen.

Grow-ID werkt nauw samen met dienstverleners om altijd de meest relevante dienstverlening aan te bieden vanuit de Marketplace.

Marketplace

Projectmanagement Consulting

Rondom de uitbesteding van jouw projecten of werkzaamheden zorgt Grow-ID via Projectmanagement Consulting voor begeleiding en advies vooraf, tijdens en achteraf jouw uitbesteding.

Deze premium service zorgt ervoor dat jij snel alles inzichtelijk hebt, op maat voor jouw bedrijf, en nooit voor verassingen komt te staan vooraf of tijdens jouw uitbesteding.

Kwaliteitswaarborging

Een van onderscheidende factoren van Grow-ID ten opzichte van overige platformen voor zakelijke dienstverlening is de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld. Door vooraf dienstverleners aan verschillende kwaliteitsstandaarden te laten voldoen wordt de kwaliteit van aangesloten dienstverleners gewaarborgd.

Projectbeheer

Grow-ID probeert rondom projecten zo veel mogelijk zaken weg te nemen zodat opdrachtgevers op hun core business kunnen blijven focussen en dienstverleners op het uitvoeren van hun expertise & specialismen.

Documenten, overeenkomsten en informatie met betrekking tot projectmanagement worden vanuit Grow-ID inzichtelijk gemaakt. Zo is alles goed geregeld zonder dat jij je daar druk over hoeft te maken.

Community

Waar we online de match maken en voor digitale verbinding zorgen zijn we er ook van overtuigd dat verbinding een menselijk aspect is. Grow-ID wil opdrachtgevers en dienstverleners hierin voorzien door een community te bouwen van kennis, informatie en netwerk. Zo pak je alle uitdagingen binnen jouw bedrijf met gemak aan.

Platform 2.0

Grow-ID is intern druk bezig met het ontwikkelen van een 2.0 versie van ons platform. Dit platform is een volledig geïntegreerd systeem waar via een inlogportaal alles wat je hierboven hebt kunnen lezen nog geautomatiseerder is geregeld.

Dit stelt jou in staat om jouw uitbesteding geheel zelfstanding via Grow-ID te regelen, wij begeleiden en adviseren waar nodig zodat we steeds specifieker in kunnen gaan op jouw vraagstukken, uitdagingen en werkzaamheden die moeten worden uitbesteed.

Is het niet helemaal duidelijk wat Grow-ID voor jou kan betekenen?

Plan dan een meeting in met onze chief commerciel officer Ron Lohuis om te kijken hoe Grow-ID precies van toepassing kan zijn op jouw organisatie.