Skip to content

Wat doet Grow-ID

Grow-ID is hét platform waar vraag en aanbod van zakelijke dienstverlening samenkomen. Grow-ID wil zakelijke dienstverlening voor iedere onderneming en organisatie flexibeler, toegankelijker en overzichtelijk maken. Door een unieke combinatie van de onderstaande onderdelen bieden we een digitale oplossing voor iedere onderneming of organisatie.

Dienstverlening op maat

Grow-ID kijkt niet naar wat het kan aanbieden maar kijkt naar wat jouw specifieke behoefte is. Via een individueel traject wordt er een objectieve inventarisatie van jouw vraagstuk, uitdaging of project gedaan. Vanuit deze inventarisatie wordt duidelijke welke vakgebieden, diensten en opties mogelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat er een succesvolle verbinding tussen verschillende partijen ontstaat.

Meer informatie

Aanbieders

Om binnen het platform van Grow-ID een kwalitatief goed en overzichtelijk aanbod van zakelijke dienstverlening te hebben sluit iedere aanbieder aan binnen onze community. Deze community bestaat uit Professionals van Grow-ID en verschillende bureaus, agencies en kantoren.

Projectmanagement

Rondom de uitvoer van een project op maat, trainingen, Quick Scans, etc zorgt Grow-ID voor alle projectmanagement taken. Alle projectmanagement taken worden door een project management consultant uitgevoerd. Hierbij kan gedacht worden aan het inzichtelijk maken van budgetten, de projecttijdlijn en actiepunten. Dit zorgt ervoor dat jouw onderneming of organisatie op de core business kan focussen en Professionals op hun expertise.

Kwaliteitswaarborging

Het onderscheidend vermogen van Grow-ID ten opzichte van overige platformen voor zakelijke dienstverlening is de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld. Door vooraf Professionals en aanbieders verschillende assessments uit te laten voeren wordt de kwaliteit van dienstverlening vooraf duidelijk.

Flexibele partner

Grow-ID fungeert voor veel ondernemingen en organisaties als stabiele partner die op continue basis verschillende vraagstukken, uitdagingen en projecten kan oppakken. Hier wordt flexibel gekeken wat de mogelijkheden zijn op korte termijn snel oplossingen aan te dragen.

Digitaal platform 2.0 (i.o.)

Bij Grow-ID streven we ernaar om de markt van zakelijke dienstverlening te innoveren, daarom zijn we bezig met het ontwikkelen van een digitaal platform. Hier komt de vraag vanuit bedrijven en organisaties samen met het aanbod van Professionals binnen Grow-ID en bureaus, agencies en kantoren.

Wil jij precies weten wat Grow-ID voor jou kan betekenen?

Plan dan een meeting in met onze Co Founder Ron Lohuis om te kijken hoe Grow-ID precies van toepassing kan zijn op jouw organisatie.