Skip to content

Vormgeving & Design

Wat houdt het in?

Grafische vormgeving zet informatie om in een visuele vorm, met als doel mensen te informeren of hen op een begrijpelijke manier iets te leren. Zo kan er voor verschillende ideeën, diensten of producten een tof en uniek design ontstaan. 

Waarom is het relevant?

Visuele bedrijfsuitingen zijn van groot belang voor de herkenning van een bedrijf. Wie kent de uitspraak niet: “Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”. Daarnaast worden beelden beter onthouden dan tekst. Met de juiste vormgeving & design in de uitingen van jouw onderneming of organisatie wordt de uitstraling gecreëerd die bij het merk, de producten en/of diensten past. 

Hoe werkt het?

Is het ontwikkelen van de juiste vormgeving en designs voor jouw organisatie belangrijk? Via een inventarisatie wordt er in kaart gebracht of dit de juiste oplossing bied aan de vraagstukken, uitdagingen en projecten binnen jouw organisatie. Vervolgens zal er worden gekeken welke vormen van dienstverlening allemaal mogelijk zijn om dit tot uitvoering te brengen.

Gezamenlijk zal worden gekeken welke opties binnen de inventarisatie op dit moment het beste aansluiten op jouw gewenste groei ambities. Dit zal samengevat worden in een projectplan.

Wanneer het projectplan naar wens is door dat dit goed omschrijft wat jouw vraagstuk, uitdaging of project inhoudt en de mogelijkheden qua dienstverlening om dit op te lossen in kaart brengt. Dan zal er bij de gekozen aanbieder of verschillende potentiële aanbieders een aanvraag worden gedaan. Vanuit hier zal je één of meerdere projectvoorstellen ontvangen vanuit waar een keus kan worden gemaakt.

Start nu met jouw aanvraag om te kijken wat de mogelijkheden zijn rondom het ontwikkelen van vormgeving en designs voor jouw bedrijf!

Aanbieders

Plan een kenninsmakingsgesprek in!

Plan een gesprek in met een New Business Consultant of een Project Management Consultant. Zij kunnen jou vrijblijvend helpen door een aanbeveling te geven over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wordt jouw inkoop van dienstverlening overzichtelijk, objectief en kun je snel aan de slag!

Let’s talk!

Aanvraag