Young Professionals

Jouw ontwikkeling, staat bij ons voorop.

De waarde van Young Professionals

Bij Grow-ID werk je aan vraagstukken of werkzaamheden van bedrijven. Om kwaliteit en dus jouw ontwikkeling te kunnen waarborgen, zal er op periodieke basis een evaluatie plaatsvinden over de voortgang van een dergelijk project. Dit zal altijd met een projectleider zijn.

Wij zijn erg gericht op de ontwikkeling van onze Young Professionals. Door jou cursussen aan te bieden naar keuze in een bepaalde markt, richting of specialiteit, willen wij jou stimuleren om je interesses te ontdekken. Als jouw interesses al bekend zijn, kunnen we ons gaan richten op diepte trainingen, waar je een specialisatie ontwikkelt.

Vacatures

6 resultaten gevonden

Online studentmarketeer

Studentmarketeer in B2C

Student business consultant

Online studentmarketeer in SEO

Studentmarketeer in content marketing

Studentmarketeer in (internationaal) B2B

Open sollicitatie Young Professionals:

Zit jouw gewenste vacature niet bij bovenstaande vacatures? Wees gerust, door het onderstaande contactformulier bieden wij jou de mogelijkheid om een open sollicitatie te doen. Heb jij een kracht waar je in uitblinkt en denk je dat je met jouw visie en kennis bedrijven, of misschien zelfs Grow-ID kunt helpen? Verstuur dan nu jouw sollicitatie. Op het moment dat je bij Grow-ID solliciteert, kom je direct in onze database van studenten.

Soliciteer direct