Skip to content

Start jouw inventarisatie!

Weet jij niet precies welke dienstverlening jij nodig hebt? Dan kan je samen met een Project Management Consultant kijken welke dienstverlening goed past bij jouw oplossing!

Hoe werkt een inventarisatie via Grow-ID?

Doe een aanvraag via het onderstaande contactformulier, een New Business Consultant van Grow-ID zal contact opnemen.

Er zal samen met een New Business Consultant een profiel in onze interne database worden aangemaakt. Vanuit hier kunnen relevante data en informatie rondom jouw organisatie en functie verzamelen.

Wanneer het profiel is aangemaakt zal er een samen met een Project Management Consultant een inventarisatie worden afgenomen. Hierin zullen we informatie verzamelen die een richting kan geven aan waar de oplossing voor jou vraagstuk, uitdaging of werkzaamheden ligt.

Wanneer de inventarisatie is afgerond en alle belangrijke informatie is vergaard zal er aan de hand van verschillende datapunten in een algoritme worden gekeken welke dienstverlening het beste past bij jouw project. Hierbij wordt gekeken naar vakgebied, dienst en vorm van dienst.

De mogelijkheden zullen worden samengevat in een Projectvoorstel vanuit waar een keus kan worden gemaakt welke dienstverlening verder uitgewerkt kan worden in een Projectplan.

Wil jij precies weten wat Grow-ID voor jou kan betekenen?

Plan dan een demo in met onze Co Founder Ron Lohuis om te kijken hoe Grow-ID precies van toepassing kan zijn op jouw organisatie.