Skip to content

Personal Branding

Wat houdt het in?

Door persoonlijk actief in je online netwerk verhalen te delen over je onderneming of organisatie kunnen mensen online een beeld krijgen van wat jij doet en waar jij voor staat.

Waarom is het relevant?

Door het verbeteren van jouw personal branding vergroot je de zichtbaarheid van jezelf maar ook van jouw onderneming of organisatie. Hierdoor verhoog je je online herkenbaarheid onder potentiële klanten, partners en medewerkers.

Hoe werkt het?

Is ontwikkelen van persoonlijk merk interssant voor jezelf of jouw collega’s in je organisatie? Via een inventarisatie wordt er in kaart gebracht of dit de juiste oplossing bied aan de vraagstukken, uitdagingen en projecten binnen jouw organisatie. Vervolgens zal er worden gekeken welke vormen van dienstverlening allemaal mogelijk zijn om dit tot uitvoering te brengen.

Gezamenlijk zal worden gekeken welke opties binnen de inventarisatie op dit moment het beste aansluiten op jouw gewenste groei ambities. Dit zal samengevat worden in een projectplan.

Wanneer het projectplan naar wens is door dat dit goed omschrijft wat jouw vraagstuk, uitdaging of project inhoudt en de mogelijkheden qua dienstverlening om dit op te lossen in kaart brengt. Dan zal er bij de gekozen aanbieder of verschillende potentiële aanbieders een aanvraag worden gedaan. Vanuit hier zal je één of meerdere projectvoorstellen ontvangen vanuit waar een keus kan worden gemaakt.

Start nu met jouw aanvraag om te kijken wat de mogelijkheden zijn rondom ontwikkelen van jouw persoonlijke merk!

Aanbieders

Plan een kenninsmakingsgesprek in!

Plan een gesprek in met een New Business Consultant of een Project Management Consultant. Zij kunnen jou vrijblijvend helpen door een aanbeveling te geven over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wordt jouw inkoop van dienstverlening overzichtelijk, objectief en kun je snel aan de slag!

Let’s talk!

Aanvraag