Skip to content

Marketing Analytics

Wat houdt het in?

Met analytics verzamel je relevante data van je website bezoekers, dit kan gaan om de customer journey, op welk punt haken bezoekers af, welke knoppen worden vaak gebruikt en welke niet, op welke pagina’s blijven bezoekers het langst hangen, en nog veel meer. Door dit in kaart te brengen kunnen de nodige aanpassingen op je website worden gemaakt om je bezoekers beter van dienst te zijn, en daarmee waarschijnlijk je conversie te verhogen. 

Waarom is het relevant?

Door het analyseren van de prestaties van jouw marketing kanalen aan de hand van data krijg je relevante inzichten over waar verbeterpunten liggen binnen jouw marketing kanalen, welke pagina’s het populairst zijn en welke teksten wel of niet goed werken.

Wanneer kan ik Marketing Analytics inzetten?

Er zijn verschillende mogelijkheden waar je Marketing Analytics kunt inzetten. Voornamelijk bij het communiceren met (potentiële) klanten/opdrachtgevers. De mogelijkheden binnen Marketing Analytics zijn:

 • Google Analytics
 • Google tag manager
 • Oribi
 • LinkedIn Analytics
 • Facebook Analytics
 • Instagram Analytics

Wil je jouw Marketing Analytics uitbesteden?

Via het onderstaande formulier kun je een aanvraag doen en in de volgende 5 stappen wordt volledig duidelijk hoe jouw project er uit ziet en welke dienstverlener het beste past bij jouw uitbesteding.

 1. Doe een aanvraag via de website
 2. Ontvang een projectvoorstel
 3. Stel je projectplan samen via de inhoudelijke verdieping
 4. Ontvang de projectbiedingen voor jouw project
 5. Overeenkomsten en start van jouw project!

Wil je uit meerdere vakgebieden diensten aanvragen voor jouw project? Geef dit aan in de opmerkingen en we zullen dit meenemen in jouw projectvoorstel.

Wil jij precies weten wat Grow-ID voor jou kan betekenen?

Plan dan een meeting in met onze Co Founder Ron Lohuis om te kijken hoe Grow-ID precies van toepassing kan zijn op jouw organisatie.