Skip to content

Dienstverlening op maat

Wat is dienstverlening op maat?

Grow-ID kijkt niet naar wat het kan verkopen maar kijkt naar wat jouw specifieke behoefte is.

Via een individueel traject brengen wij precies in kaart wat jouw vraagstuk, uitdaging of project inhoud. Vanuit daar kijken we welke vakgebieden, diensten, vormen van dienstverlening en aanbieders passen bij de oplossing. Hierdoor heb je overzichtelijk toegang tot meer mogelijkheden qua oplossingen voor jouw project.

Vanuit deze objectieve werkwijze laten we succesvolle verbindingen tussen verschillende partijen ontstaan.

Hoe werkt het?

Vanuit de inventarisatie worden alle mogelijke diensten en vormen van dienstverlening in kaart gebracht die een oplossing bieden aan jouw vraagstuk, uitdaging of project. Deze mogelijkheden komen samen in een inventarisatie document die vrijblijvend wordt samengesteld.

Start nu met jouw inventarisatie via het contactformulier!

Gezamenlijk zal worden gekeken welke opties binnen de inventarisatie op dit moment het beste aansluiten op jouw toekomstige project. Dit zal samengevat worden in een projectplan. Voor een extra fee zal dit projectplan op maat geschreven kunnen worden. In het geval van een project op maat zal er altijd een projectplan op maat moeten worden samengesteld.

Wanneer het projectplan naar wens is door dat dit goed omschrijft wat jouw vraagstuk, uitdaging of project inhoudt en de mogelijkheden qua dienstverlening om dit op te lossen in kaart brengt. Dan zal er bij verschillende aanbieders een aanvraag worden gedaan. Vanuit hier zal je één of meerdere projectvoorstellen ontvangen vanuit waar een keus kan worden gemaakt.

Plan een kenninsmakingsgesprek in!

Plan een gesprek in met een New Business Consultant of een Project Management Consultant. Zij kunnen jou vrijblijvend helpen door advies te geven over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wordt jouw inkoop van dienstverlening overzichtelijk, objectief en kun je sneller aan de slag!

Let’s talk!

Doe nu een online inventarisatie om jou mogelijkheden te ontdekken!