Skip to content

Creative Social Media

Wat houdt het in?

Naast geschreven tekst, wordt er ook optimaal gebruik gemaakt van beeld. Toch vinden bedrijven het lastig om een consistente lijn door te voeren in het social media gebruik. Door middel van het realiseren van social media templates kan dit gemakkelijker worden opgepakt. Social media templates kunnen gerealiseerd worden voor verschillende social media kanalen. 

Waarom is het relevant?

De templates zorgen ervoor dat de ‘feed’ (het overzicht van de social media kanaal) aantrekkelijk oogt door middel van het toepassen van consistentie passend bij het bedrijfsimago. Hierbij zal de kracht van herhaling toegepast worden en zal je onderneming of organisatie sneller worden herkend door potentiële klanten, partners of ondernemingen.

Hoe werkt het?

Is het ontwikkelen van consistentie binnen de social media van jouw organisatie belangrijk? Via een inventarisatie wordt er in kaart gebracht of dit de juiste oplossing bied aan de vraagstukken, uitdagingen en projecten binnen jouw organisatie. Vervolgens zal er worden gekeken welke vormen van dienstverlening allemaal mogelijk zijn om dit tot uitvoering te brengen.

Gezamenlijk zal worden gekeken welke opties binnen de inventarisatie op dit moment het beste aansluiten op jouw gewenste groei ambities. Dit zal samengevat worden in een projectplan.

Wanneer het projectplan naar wens is door dat dit goed omschrijft wat jouw vraagstuk, uitdaging of project inhoudt en de mogelijkheden qua dienstverlening om dit op te lossen in kaart brengt. Dan zal er bij de gekozen aanbieder of verschillende potentiële aanbieders een aanvraag worden gedaan. Vanuit hier zal je één of meerdere projectvoorstellen ontvangen vanuit waar een keus kan worden gemaakt.

Start nu met jouw aanvraag om te kijken wat de mogelijkheden zijn rondom ontwikkelen van consistentie in de uitingen binnen jouw social media!

Aanbieders

Plan een kenninsmakingsgesprek in!

Plan een gesprek in met een New Business Consultant of een Project Management Consultant. Zij kunnen jou vrijblijvend helpen door een aanbeveling te geven over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wordt jouw inkoop van dienstverlening overzichtelijk, objectief en kun je snel aan de slag!

Let’s talk!

Aanvraag