Skip to content

Content Strategie

Wat houdt het in?

De content strategie van jouw organisatie bestaat 2 onderdelen: 1) visuele content, 2) tekstuele content. Het is belangrijk dat deze 2 onderdelen continue in balans zijn. Hierdoor zijn alle uitingen de juiste presentatie van jouw organisatie naar de buitenwereld. De juiste content strategie zorgt voor consistentie in alle content die jij naar buiten brengt.

Onderdelen van een content strategie zijn:
– wat zijn de juiste visuele uitingen?
– wat zijn de juiste tekstuele uitingen?
– hoe moeten deze uitingen worden ontwikkelt?
– op wie zijn deze uitingen gericht?
– via welke kanalen worden deze uitingen gedeeld?

Waarom is het relevant?

De kracht van media neemt steeds meer toe. Media is niet meer iets wat we zomaar tot ons nemen maar wat volledig geïntegreerd is in ons dagelijks leven. De hele dag worden we geconfronteerd met beelden, geluiden en andere uitingen. Mede doordat media zo’n grote rol speelt in het dagelijks leven, is het van groot belang dat er goede content wordt gedeeld zodat jouw onderneming of organisatie beter wordt herkend en eruit springt!

Hoe werkt het?

Is een goede content strategie interssant voor jouw organisatie? Via een inventarisatie wordt er in kaart gebracht of dit de juiste oplossing bied aan de vraagstukken, uitdagingen en projecten binnen jouw organisatie. Vervolgens zal er worden gekeken welke vormen van dienstverlening allemaal mogelijk zijn om dit tot uitvoering te brengen.

Gezamenlijk zal worden gekeken welke opties binnen de inventarisatie op dit moment het beste aansluiten op jouw gewenste groei ambities. Dit zal samengevat worden in een projectplan.

Wanneer het projectplan naar wens is door dat dit goed omschrijft wat jouw vraagstuk, uitdaging of project inhoudt en de mogelijkheden qua dienstverlening om dit op te lossen in kaart brengt. Dan zal er bij de gekozen aanbieder of verschillende potentiële aanbieders een aanvraag worden gedaan. Vanuit hier zal je één of meerdere projectvoorstellen ontvangen vanuit waar een keus kan worden gemaakt.

Start nu met jouw aanvraag om te kijken wat de mogelijkheden zijn rondom een content strategie voor jouw organisatie!

Aanbieders

Plan een kenninsmakingsgesprek in!

Plan een gesprek in met een New Business Consultant of een Project Management Consultant. Zij kunnen jou vrijblijvend helpen door een aanbeveling te geven over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor wordt jouw inkoop van dienstverlening overzichtelijk, objectief en kun je snel aan de slag!

Let’s talk!

Aanvraag Content Strategie