Skip to content
Artikelen

Inwinnen van advies moet toegankelijk zijn

Ron Lohuis

Auteur

Advies van Young Professionals

Wanneer je met je bedrijf op een dood spoor zit of objectieve inzichten benodigd bent om weer met een frisse blik te kunnen ondernemen, dan wil je graag dat advies toegankelijk is.

Veel bedrijven kunnen namelijk advies gebruiken doordat er niet de juiste kennis in huis is maar kunnen dit vaak niet uitbesteden vanwege het kostenplaatje. En dat is in onze ogen erg zonde.

Daarom werkt Grow-ID met de professionals van de toekomst. Deze young professionals werken op projectbasis aan vraagstukken en uitdagingen van bedrijven waar zij affiniteit mee hebben.

En daar zit de kracht van young professionals. De toekomstgerichte studenten duiken steeds vaker in een hoek waar hun interesses liggen zoals marketing, financiën of sales.

De young professionals kunnen door de combinatie van affiniteit en wetenschappelijke onderbouwing, gedegen zakelijke adviezen geven. Een van de andere voordelen is dat de young professionals vanuit een objectief perspectief advies geven. Dit gaat vaak gepaard met creativiteit en innovativiteit.

De werking van de pillar Advies

Wanneer uit de gesprekken met een opdrachtgever blijkt dat er baat is bij advies over een specifiek onderdeel, wordt vanuit onze database van young professionals de geschikte persoon gekoppeld.

Deze verbinding tussen de young professional en betreffende opdrachtgever wordt zorgvuldig bepaald. De belangrijkste criteria is dat de young professional affiniteit heeft met betreffend adviesonderdeel.

Wanneer de geschikte young professional is ingelicht over de projectvorm Advies, wordt hij of zij in contact gebracht met de opdrachtgever.

Vervolgens zal de young professional aan de slag gaan en, afhankelijk van de grootte en duur van het project, zal er eenmalig of periodiek een adviesrapport worden opgesteld.

Na het opleveren van een adviesrapport kan de opdrachtgever vrij bepalen of het project een vervolg moet krijgen, bijvoorbeeld in de projectvorm Onderzoek of projectvorm Uitbesteding.

Door dergelijke projectvormen, bouwt de student aan expertise en leren bedrijven op een innovatieve en creatieve manier de young professionals kennen.

 

Wil jij weten wat onze young professionals voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden.