Skip to content
Artikelen

Ondersteuning bij werkzaamheden door Professionals

Ron Lohuis

Auteur

Ondersteuning bij werkzaamheden.

Extra steun bij het uitvoeren van werkzaamheden kan voor veel bedrijven van grote waarde zijn. Je wilt namelijk niet dat je verloren raakt in grote hoeveelheden werk of dat medewerkers weer meer taken op hun bord krijgen.

Iedereen houdt zich het liefst bezig met de werkzaamheden waar hij of zij goed in is en leuk vindt. Toch is het niet te vermijden, dat medewerkers zich soms bezig houden met taken waaraan zij liever niet werken.

Wanneer dit wel gebeurt, gaat vaak de kwaliteit van werk hieraan ten onder. Een gevolg hiervan kan zijn, dat medewerkers hierdoor minder gemotiveerd raken. En dit, wil je als bedrijf voorkomen.

Ondersteuning door Young Professionals.

Tijdens een project waar ondersteuning wordt geleverd, zal Grow-ID de vraagstukken, uitdagingen of problematiek vanuit een vooropgesteld projectplan proberen op te lossen door te ondersteunen.

Vaak is er wel een strategie maar ontbreekt er kennis of tijd om specifieke onderdelen uit te voeren, door hierin te ondersteunen zullen kennis en krachten worden gebundeld vanuit een samenwerking en zullen plannen gereed zijn om uit te voeren. 

Eenmaal wanneer een van onze Young Professionals is gekoppeld met een bedrijf, wordt door middel van een vooropgesteld projectplan duidelijkheid gegeven, welke werkzaamheden opgepakt moeten worden. 

Vervolgens ondersteunt Grow-ID de Young Professional, maar zal de opdrachtgever ook zijn bijdrage moeten leveren.

Eenmaal wanneer het traject in gang is gezet, zal Grow-ID de Young Professional blijven ondersteunen. Vanuit interne databanken hebben de Young Professionals toegang tot grote hoeveelheden informatie omtrent uit te voeren diensten.

Met de informatie dat intern beschikbaar is voor de Young Professional, zal kwaliteit van het werk ondersteund worden. Daarnaast wordt het werk ook aan een intern controlepanel voorgelegd ter evaluatie en zal het vanuit een periodiek rapport ook aan de opdrachtgever worden voorgelegd.

Vanuit meerdere hoeken en perspectieven, zal de kwaliteit van het werk gewaarborgd worden. Daarnaast, doordat werkzaamheden alleen worden opgepakt door Young Professionals die affiniteit hebben met betreffende werkzaamheden, zal de combinatie kwaliteit en snelheid van het werken aan werkzaamheden in balans zijn.

Door krachten en kennis van de opdrachtgever, Grow-ID en Young Professional te bundelen, kunnen werkzaamheden vanuit diverse sectoren behandeld worden.

Doordat toekomstbewuste studenten, zich op een steeds jongere leeftijd verdiepen in markten en specialisaties, beschikken zij op relatief jonge leeftijd al over enorm veel kennis.

En deze kennis moet en kan benut worden zodat deze Young Professionals zich in een vroeg stadium al enorm kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het voor bedrijven enorm interessant om kennis te maken met het talent van de toekomst, talent waar opdrachtgevers nog lang plezier van kunnen hebben.