Skip to content
Artikelen

De kracht van uitbesteding aan Young Professionals

Ron Lohuis

Auteur

De innovatieve manier van uitbesteding.

Werkzaamheden waar je niet aan toekomt, kennis die ontbreekt om aan specifieke onderdelen van je marketing of financiën te werken en geen financiële middelen om samen te werken met een marketing- of consultancybureau.

Een gevolg is, dat bij veel bedrijven hierdoor het werk zich maar blijft opstapelen en dat er niet gewerkt kan worden aan de continuïteit van het bedrijf wat natuurlijk zonde is voor de potentiële groei van een onderneming.

Genoeg redenen om kennis te maken met de professionals van de toekomst.

Grow-ID zet namelijk op een innovatieve manier young professionals in vanuit het HBO en WO, om bedrijven te kunnen helpen met onder andere de volledige uitvoering van plannen en werkzaamheden op het gebied van marketing en financiën.

Deze young professionals vanuit het HBO en WO zijn studenten die alles uit zichzelf willen halen en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Inmiddels zijn meerdere young professionals vanuit Grow-ID ingezet voor meerdere projecten, variërend van kleine tot grote projecten en variërend van werken in teamverband tot aan het zelfstandig werken aan projecten.

Kwaliteitswaarborging

Grow-ID werkt uitsluitend met studenten die toekomstgericht zijn en affiniteit hebben met bepaalde componenten vanuit marketing of financiën. Het werk van de young professional wordt ondersteund met beschikbare diensten templates die zij kunnen gebruiken ter ondersteuning van de werkzaamheden. Daarnaast wordt het af te leveren werk ook geëvalueerd door een interne controlepanel.

Het voordeel van het werken met young professionals is dat ze flexibel inzetbaar zijn, creatief te werk gaan en met een leergierige instelling hun kunde en kennis kunnen delen. Daarnaast is het ook een enorm voordeel dat de young professionals snel mee kunnen groeien in de werkzaamheden en organisatie van de opdrachtgever waar zij voor worden ingezet, dit is zeker een voordeel bij lange termijn relaties.

Hierdoor wint de student veel relevante werkervaring, ervaring die zal helpen tijdens de studie maar ook juist de stap naar de arbeidsmarkt na het afstuderen makkelijker maakt.

Voor bedrijven betekent dit dat een grote variatie aan werkzaamheden, nu op een betaalbare manier opgepakt kunnen worden. Want zeg nou zelf als ondernemer of werknemer, het is toch heerlijk als jij je bezig kunt houden met jouw primaire taken en daarnaast dat de links gelaten werkzaamheden gewoon aangepakt worden?

Ben je benieuwd wat Grow-ID voor jouw onderneming kan betekenen? Kijk dan op onze Diensten pagina.